Logo

 

 

 

 

 

Föregående
Yoga vår 2023 

 

FacebookLogo
Gilla oss på Facebook!

 

 

 

BenifyLogo

Yogakurser

Varför yoga?

Yogan är ett flera tusen år gammalt system för oss människor att ta hand om oss själva på alla plan, både fysiskt och i vårt inre. Begreppet yoga står för förening mellan kropp, själ och sinne och är snarare ett tillstånd vi upplever än något vi gör. Yogan har potentialen att göra dig mer närvarande och att få förmågan att leva mer och mer autentiskt, efter vad du verkligen vill och önskar i livet. Kroppsligen spelar yogan en viktig roll i våra liv, då vi ofta lever alltför stillasittande liv. Av yogan kan du bli fysiskt starkare och få ökad uthållighet, bli mer smidig och mjuk i kroppen samt få tekniker för att hitta mer energi i vardagen. Att yoga är ren mindfulness, och du kommer troligen känna dig lugnare och mer fokuserad i livet efter en tids utövande. Hur funkar ditt sinne - styr det över dig eller styr du över sinnet?

Yogakurser på Ängelholms Yogacenter
Yogan vi erbjuder på Ängelholms Yogacenter har sin grund i BodyRiver Yogan (som i sig har en bas av Hatha Yoga mm), men den har också influenser från många andra lärare och yogastilar såsom yin yoga, dynamisk hatha yoga mfl. I alla kurser instruerar vi de olika delarna ur den fantastiska skattkista som yogan är; asanas (yogaställningar) pranayama (andningsövningar), meditationer och yogisk filosofi. Yoga är utvecklande och ett fint verktyg för din vardag!

Från och med våren 2018 erbjuder vi även Kundaliniyoga. Varmt välkommen att utforska denna spännande yogaform, och vad den kan erbjuda dig!

För att yoga behöver du inte vara atlet, smidig eller vältränad och det finns inga förkunskapskrav, förutom på Fortsättningsyogan. Du kommer som du är och utgår från dig själv i vad du gör under yogaklassen.

Lärare är Jessica Christensson, diplomerad BodyRiver Yogalärare, Barnyogalärare, Gravidyogalärare samt Kundaliniyogalärare. Jessica söker ständigt ny kunskap och är vidareutbildad inom flera områden inom yoga, mindfulness och meditation.

Vi finns i centrala Ängelholm på Järnvägsgatan 7 vid Stortorget.
Ängelholms Yogacenter grundades 2005.


Att ta igen missade lektioner
Om du av någon anledning missar ett pass erbjuder vi dig att, i mån av plats, ta igen det missade tillfället i någon av de andra grupperna. Möjligheten att ta igen pass gäller endast under din pågående kursperiod.

Möjligheten att ta igen missade tillfällen gäller under terminens ordinarie kurser och inte på fristående workshops, SommarYoga eller liknande. Att ta igen missade pass förutsätter att du har avbokat i bokningssystemet vid frånvaro. Klicka här för att komma till bokningssystemet - här hanterar du alla dina bokade/avbokade pass!.Copyright © Ängelholms Yogacenter