Logo

 

 

 

 

 

Föregående



 

 

FacebookLogo
Gilla oss på Facebook!

 

 

 

BenifyLogo

Kontakt
Ängelholms Yogacenter

Järnvägsgatan 7
262 37  Ängelholm

Telefon: 073-05 326 05
E-post:
info@yogacenter.nu

Företaget innehar F-skattsedel.

Bankgiro: 5704-9124
Swishnummer: 123 671 43 72


Ängelholms Yogacenter
Ängelholms Yogacenter startade 2005 och har sedan dess, med stor passion och i ständig utveckling, spridit den härliga kunskapen om yoga och Rawfood. Vi finns mitt i centrala Ängelholm, Järnvägsgatan 7, i källarplan under Ticket. Nära, men ändå lite undangömt, skyddat och mysigt!

Om Jessica Christensson

Jag är diplomerad BodyRiver Yogalärare, utbildad av grundaren Pia Maria Savela, BodyRiver Institute, Californien USA. Jag är internationell certifierad Kundaliniyogalärare, utbildad av Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl. Jag är även utbildad gravidyogalärare av Lotta Ilona Bertilsson och barnyogalärare, Childplay Yoga, utbildad av Gurudass Kaur.
Genom åren har flera olika lärare och yogatraditioner från världens alla hörn, fått inspirera och tillföra till den yoga som idag erbjuds på Ängelholms Yogacenter.

Genom yogalärarutbildningen fick jag mitt stora intresse för Rawfood. En fantastisk kunskap och lärdom om hur vi ger kroppen maximalt stöd med en underbart vacker, god och näringsrik föda! Sedan 2005 har vi hållit kurser inom rawfood, för privatpersoner, föreningar och företag.

Utöver det har jag ett stort intresse för andra friskvårdsmetoder, och har genom åren gått flertalet kurser och inspirerats inom olika yogaformer, Feldenkrais, meditation, Qigong, Do In etc.

Min önskan är ett samhälle där vi fullt ut låter den holistiska, hälsofrämjande och förebyggande grundfilosofin förenas med traditionell västerländsk teknik och vård. En helhetssyn på människan med avancerad teknik där den behövs!

Parallellt med yogaverksamheten arbetar jag med IT och webb och har en stor personlig erfarenhet av stress, obalans, positivt personligt förändringsarbete och hållbart arbetsliv.

Från djupet av mitt yogahjärta - varmt välkommen att inspireras!

 

Copyright © Ängelholms Yogacenter