Föregående 

 


Gilla oss på Facebook!

 

 

 Benify


Pågående yogakurser

Pågående kurser ~ droppa in i mån av plats

Varmt välkommen till härliga stunder på yogamattan!
I mån av plats kan du droppa in på de redan pågående yogakurserna. Vi erbjuder Yin Yang Yoga, MjukYoga samt Kundaliniyoga. Yoga är ett kraftfullt och värdefullt verktyg i din vardag för att hitta styrka, fokus och närvaro på flera plan.

Läs mer om de olika kurserna nedan och boka sedan din drop-in-plats på www.xikon.se/xbs/.

Måndagar
9.00-10:45    Kortkurs i Kundaliniyoga

Tisdagar
17.00-18.00   MjukYoga

18.30-20.15  
Yin Yang Yoga

Torsdagar

18.30-20.15    Kundaliniyoga - chakrakurs


Övriga, fristående drop-in-pass i Kundaliniyoga hittar du här.

Passbeskrivningar
Kortkurs i Kundaliniyoga
Här får du en möjlighet att uppleva Kundaliniyogans många kraftfulla och inspirerande verktyg under några veckor. Kundaliniyogan är en av de få ursprungliga yogaformerna som ligger till grund för all den yoga vi ser idag. Yogapass, andningsövningar och meditationer. Kundaliniyogan fungerar för de flesta då du anpassar efter dina förutsättningar. Många övningar går också att göra på pall/stol. Inga förkunskaper krävs.

Mjukyoga
Ett yogapass för dig som vill ha lugnare tempo och en lite lägre nivå på den fysiska utmaningen. Kanske har du skador, någon sjukdom eller är äldre och vill bevara din rörlighet och styrka. Ett skönt och lugnt pass där vi arbetar med smidighet, styrka, kroppskännedom och rörlighet. Andningsövningar och avslappning lämnar ett skönt lugn i din kropp och själ! Inga förkunskaper krävs.

Yin Yang Yoga
Ett härligt pass som innehåller både det kraftfulla och dynamiska i form av flödande sekvenser och positioner med intensitet (yang) - vid sidan av de stilla och djupgående yinpositionerna vi stannar längre i, som öppnar upp din kropp, letar sig in till bindväven, lösgör blockeringar och lugnar nervsystemet. Njutning inifrån och ut! Passar både dig som är nybörjare och dig som redan yogat ett tag med oss.

Kundaliniyogakurs med tema chakrasystemet
Kursen är öppen för alla, nybörjare som fortsättare.
Kursen kommer att ge dig en ingående upplevelse av Kundaliniyogan och av hela ditt chakra- och energisystem. Det blir en spännande resa och du kommer att få en förståelse både teoretiskt då vi inledande tittar på visdomen kring varje aktuellt chakra och område, samt praktiskt genom olika kriyor (yogapass) och meditationer för varje tillfälle och chakra. Du lär dig att förstå ditt chakrasystem och dess koppling till olika nivåer av dig, hur du kan hjälpa dig själv att balansera och stödja dig; energimässigt, fysiskt, känslomässigt, i nervsystem, hormonsystem och inre organ.

Efter varje kurstillfälle kommer du att få ett e-postmeddelande med information om genomförd kriya och meditation, så att du, om du vill, kan göra dessa varje dag tills vi ses nästa gång, vilket vi varmt rekommenderar!


I
nformation
Grupperna består av deltagare med varierad erfarenhet, och vi instruerar på olika nivå. Du kommer till passet i mjuka kläder med en inte alltför mätt mage, något annat behöver du inte tänka på; mattor, filtar mm finns på plats.Copyright © Ängelholms Yogacenter