Logo

 

 

 

 

a

Föregående 

 

FacebookLogo
Gilla oss på Facebook!

 

 

 

BenifyLogo

Yoga hösten 2023
Höstens yogakurser startar vecka 34 i Ängelholm och vecka 36 i Magnarp
Förgyll din höst med ljuvliga yogastunder - vi håller skön YinYang yoga och mjukyoga som hjälper till att hålla dig balanserad i vardagen. Inga förkunskaper krävs, du behöver inte heller vara atlet eller vig. Yogan passar både dig som är nybörjare och dig som redan har yogat sedan innan.

Tre olika yogakurser - i Magnarp och i Ängelholm
Vi håller tre separata kurser i höst, med ett begränsat antal yogaplatser. Boka så snart som möjligt för att vara säker att få en plats.

Du bokar dig i formuläret nedan och bekräftar din bokning genom att betala avgiften via swish eller bankgiro.
Swishnummer 123 671 43 72
Bankgironummer 5704-9124

Önskar du delbetala går det bra på 2 eller 3 gånger, kontakta oss på info@yogacenter.nu eller sms till 073-0532605.

~ Måndagar på Ängelholms yogacenter ~
Järnvägsgatan 7 i Ängelholm

Mjukyoga
Start 21 augusti
Tid: 17.00-18.15
Pris: 8 x 75 min 1500:-

YinYang Yoga
Start 21 augusti
Tid: 18.45-20.15
Pris: 8 x 90 min 1800:-

Yogamattor, filtar och allt du behöver finns på plats i lokalen.

~
Onsdagar i Magnarp på Ludvigsgården ~
Magnarps byaväg 240
YinYang Yoga
Start 6 september
Tid:  18.00-19.30
Pris: 8 x 90 min 1800:-
OBS! ta med egen yogamatta, filt och annat du önskar.

YinYang Yoga
Yogan är av typen YinYang, både skönt flöde med lite mer kraftfullhet - yang, men också de långsamma och djupgående yinpositionerna som öppnar upp och får oss att landa. Passen innehåller också pranayama/andningsövningar och meditationer. Kraft, styrka, energi, fokus, mjukhet och flexibilitet på alla plan.

Mjukyogan är tillbaka!
Mjukyogan på måndagar i Ängelholm håller ett lite lägre tempo med något enklare övningar. Vi bygger styrka, skapar rörlighet och skön kroppskännedom. Du utgår alltid från dig själv i yogapassen och anpassar då det finns behov.

Boka din plats på en kurs:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:
 


Om du har frågor kan du kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.

Information
Grupperna består av deltagare med varierad erfarenhet, och vi instruerar på olika nivå. Du kommer till passet i mjuka kläder med en inte alltför mätt mage, något annat behöver du inte tänka på; mattor, filtar mm finns på plats.

Ta igen missade pass
I mån av plats finns det möjlighet att under pågående kursomgång ta igen missat pass på den andra kursen i Ängelholm/Magnarp. Håll koll på platstillgång och boka dig i XBS.

Benify och delbetalning
Det går bra att betala vi Benify om du har ditt friskvårdsbidrag där, hör av dig om till oss så guidar vi dig. (det rätta erbjudandet ligger ännu inte uppe)


Villkor
Anmälan till kursen är bindande. Vid avbokning senare än 10 dagar före kursstart, faktureras hela kursavgiften (om ej annan deltagare tar din återbudsplats). Endast utebliven betalning och frånvaro räknas INTE som en avbokning av kurs, utan debiteras då 100%.

Viktigt om smittor och vår omtanke om varandra
Självklart är alla som deltar fullt friska utan minsta symptom på sjukdom.

Avbokning av pass
När du har köpt en kurs är du automatiskt bokad på alla pass som ingår. Får du förhinder att vara med vid något tillfälle bokar du så snart som möjligt av dig i XBS, information kommer inför kursstart. Då kan någon som står på kö få din plats.

Vad kan yogan ge dig?
Yogan är ett flera tusen år gammalt system för oss människor att ta hand om oss själva på alla plan, både fysiskt och i vårt inre. Begreppet yoga står för förening mellan kropp, själ och sinne och är snarare ett tillstånd vi upplever än något vi gör.

Yogan har potentialen att göra dig mer närvarande och att få förmågan att leva mer och mer autentiskt, efter vad du verkligen vill och önskar i livet.

Kroppsligen spelar yogan en viktig roll i våra liv, då vi ofta lever alltför stillasittande liv. Av yogan kan du bli fysiskt starkare och få ökad uthållighet, bli mer smidig och mjuk i kroppen samt få tekniker för att hitta mer energi i vardagen.

Att yoga är ren mindfulness, och du kommer troligen känna dig lugnare och mer fokuserad i livet efter en tids utövande. Hur funkar ditt sinne - styr det över dig eller styr du över sinnet?


Copyright © Ängelholms Yogacenter