Gilla oss på Facebook!

 

 

 Benify

Mundekulla         Mundekulla


Mundekulla firar 20 år - jubileumskväll på Ängelholms Yogacenter!
Vi välkomnar Peter Elmberg - grundare av Mundekulla Retreatcenter och Mundekullafestivalen!
Välkommen att för en kväll få känslan av Mundekulla!
I år firar Mundekullafestivalen 20 år, och detta firas med en turné med Peter Elmberg – grundare, entreprenör, hållbarhetstänkare, fantastisk visionär och musiker!

Kom och lyssna till Peter som bjuder på musik och sång varvat med berättelser om åren då han har skapat och steg för steg byggt det som idag är Mundekulla retreatcenter. Ett arbete som mångfalt har prisats och uppmärksammats. Mundekulla har full verksamhet året om med kurser, retreats mm och är en alldeles fantastisk plats på jorden, mitt ute i de småländska skogarna! Mer info nedan.


Tid: onsdagen 16/5 kl 18:30-20:30

Plats: Ängelholms Yogacenter

Pris: 180:-  Avgiften betalas när du anmäler dig, via swish till 073-0532605
Te serveras under kvällen.


Vid frågor kontakta: Jessica Christensson, jessica@yogacenter.nu eller på 073-05 326 05

Mundekulla


Anmälan här nedan i formuläret + inbetald avgift = garanterad plats
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:
Peter Elmberg

"Musiken och Mundekulla"

Lyssna till Peter sjunga och berätta om sitt engagemang för hållbarhet, kreativitet och mångfald med Mundekulla Retreatcenter som utgångspunkt.

Sedan 1997 har Peter Elmberg skrivit närmare 1000 sånger till musikaler, folk- och världsmusik, tonsatt fredsböner, Mindfulness songs, heartdance/Mundekulladanser, låtar om ekologi, samförstånd, om att möta sorg och känna glädje. Kvällen erbjuder även de uppskattade Mundekulladanserna.

"20 years of sustainability"
År 1997 bosatte sig Peter Elmberg i en eremitstuga i skogen i föräldrarnas hembygd. Han var då färdigutbildad beteendevetare med studier i bla indianhistoria i USA. Det indianska ordspråket "Tänk sju generationer framåt inför varje viktigt beslut" kom att prägla honom och lägga grunden till Mundekulla Retreatcenter. Våren 1998 inköptes den förfallna gården i den lilla byn Mundekulla. Tillsammans med sin pappa Berndt Elmberg och Anne Solveig har de under 20 års tid byggt upp en verksamhet med en tydlig ekologisk profil såväl byggnation, skogsvård, mat och integration. Idag är Mundekulla Retreatcenter ett av Sveriges största i sin genre med besökare såväl nationellt som internationellt. Peter kallar sig själv för Ekoprenör med målet att kombinera entreprenörskap med hållbarhet. Under 2018 firas Mundekulla under epitetet "20 years of sustainability".

Copyright © Ängelholms Yogacenter