Logo

 

 

 

 

a 

 

FacebookLogo
Gilla oss på Facebook!

 

 

 

BenifyLogo

Yoga vt24
Vinterns yogakurser startar vecka 3, anmälan är nu öppen
Vi kickar igång 2024 med Mjukyoga och YinYang yoga i Ängelholm på måndagar och YinYang yoga i Magnarp på onsdagar.

Det finns ett begränsat antal yogaplatser, boka din plats snart som möjligt.

Du bokar dig i formuläret nedan, och betalar sedan i januari. Betalningen för kursen behöver vara oss tillhanda senast 12 januari.
Obs! Om du har friskvårdsbidrag att lösa in före nyår, hör av dig till oss innan du gör din betalning, info@yogacenter.nu.

Du betalar avgiften via swish eller bankgiro.
Har du ditt friskvårdsbidrag via Benify väljer du rätt erbjudande där och gör din betalning på så vis. Se till så att du har bokat en kursplats här i formuläret först, gör sedan din betalning.
Swishnummer 123 671 43 72
Bankgironummer 5704-9124

Önskar du delbetala går det bra på 2 eller 3 gånger, kontakta oss på info@yogacenter.nu eller sms till 073-0532605.

~ Måndagar på Ängelholms yogacenter ~
Järnvägsgatan 7 i Ängelholm


Mjukyoga
Start 15 januari, uppehåll vecka 7 och 8
Tid: 17.00-18.15
Pris: 8 x 75 min 1500:-

YinYang Yoga

Start 15 januari, uppehåll vecka 7 och 8
Tid: 18.45-20.15
Pris: 8 x 90 min 1800:-

Yogamattor, filtar och allt du behöver finns på plats i lokalen.

~
Onsdagar i Magnarp ~
YinYang Yoga
Start 17 januari, uppehåll vecka 7 och 8
Tid:  18.00-19.30
Pris: 8 x 90 min 1800:-
OBS! ta med egen yogamatta, filt och annat du önskar.


Boka din plats på en kurs:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:
 


YinYang yoga
YinYang yogan bjuder på både skönt flöde med lite mer kraftfullhet - yang, men också de långsamma och djupgående yinpositionerna som öppnar upp och får oss att landa.
Passen innehåller också pranayama/andningsövningar och meditationer. Kraft, styrka, energi, fokus, mjukhet och flexibilitet på alla plan.

Inga förkunskaper krävs, du behöver inte heller vara atlet eller vig. Yogan passar både dig som är nybörjare och dig som redan har yogat sedan innan.

Mjukyoga
Mjukyogan på måndagar i Ängelholm håller ett lite lägre tempo och innehåller något enklare övningar. Vi bygger styrka, skapar rörlighet, skön kroppskännedom och mindfulness. Du utgår alltid från dig själv i yogapassen och anpassar då det finns behov.

Om du har frågor kan du kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.

Om kurserna
Grupperna består av deltagare med varierad erfarenhet, och vi instruerar på olika nivå. Du kommer till passet i mjuka kläder med en inte alltför mätt mage.

Ta igen missade pass
I mån av plats finns det möjlighet att under pågående kursomgång ta igen missat pass på den andra kursen i Ängelholm/Magnarp. Håll koll på platstillgång och boka dig i XBS.

Benify och delbetalning
Det går bra att betala vi Benify om du har ditt friskvårdsbidrag där. Säkra först din plats här i formuläret, gör sedan betalningen via Benify.


Villkor
Anmälan till kursen är bindande. Vid avbokning senare än 10 dagar före kursstart, faktureras hela kursavgiften (om ej annan deltagare tar din återbudsplats). Endast utebliven betalning och frånvaro räknas INTE som en avbokning av kurs, utan debiteras då 100%.

Viktigt om smittor och vår omtanke om varandra
Självklart är alla som deltar fullt friska utan minsta symptom på sjukdom.

Avbokning av pass
När du har köpt en kurs är du automatiskt bokad på alla pass som ingår. Får du förhinder att vara med vid något tillfälle bokar du så snart som möjligt av dig i XBS, information kommer inför kursstart. Då kan någon som står på kö få din plats.

Vad kan yogan ge dig?
Yogan är ett flera tusen år gammalt system för oss människor att ta hand om oss själva på alla plan, både fysiskt och i vårt inre. Begreppet yoga står för förening mellan kropp, själ och sinne och är snarare ett tillstånd vi upplever än något vi gör.

Yogan har potentialen att göra dig mer närvarande och att få förmågan att leva mer och mer autentiskt, efter vad du verkligen vill och önskar i livet.

Kroppsligen spelar yogan en viktig roll i våra liv, då vi ofta lever alltför stillasittande liv. Av yogan kan du bli fysiskt starkare och få ökad uthållighet, bli mer smidig och mjuk i kroppen samt få tekniker för att hitta mer energi i vardagen.

Att yoga är ren mindfulness, och du kommer troligen känna dig lugnare och mer fokuserad i livet efter en tids utövande. Hur funkar ditt sinne - styr det över dig eller styr du över sinnet?


Copyright © Ängelholms Yogacenter