Föregående 

 


Gilla oss på Facebook!

 

 

 

Benify

Vårens kurser 2020

Yogakurser våren 2020

Vårens
sista yogakurser startar vecka 14, 31/3, varmt välkommen att boka din plats.

Tisdagar - start vecka 14
17.10-18.40  
YinYang Yoga 6  x 90 min, 1250:-


Tisdagar - start vecka 14
19.15-20.45  
YinYang Yoga 6 x 90 min, 1250:-
PassbeskrivningYin Yang Yoga
Ett härligt pass som innehåller både det kraftfulla och dynamiska i form av flödande sekvenser och positioner med intensitet (yang) - vid sidan av de stilla och djupgående yinpositionerna vi stannar längre i, som öppnar upp din kropp, letar sig in till bindväven, lösgör blockeringar och lugnar nervsystemet. Njutning inifrån och ut! Passar både dig som är nybörjare och dig som redan yogat ett tag med oss.

Får vi varmt aprilväder är det möjligt att vi letar upp en fin gräsplätt för lite härlig utomhusyoga.

Boka plats på en kurs:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:

 

Det går också bra att kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.

Ett par veckor före kursstart kommer du att få e-post med bekräftelse, faktura och all information du behöver inför kursstart. Varmt välkommen!


Vad kan yogan ge dig?
Yogan är ett flera tusen år gammalt system för oss människor att ta hand om oss själva på alla plan, både fysiskt och i vårt inre. Begreppet yoga står för förening mellan kropp, själ och sinne och är snarare ett tillstånd vi upplever än något vi gör. Yogan har potentialen att göra dig mer närvarande och att få förmågan att leva mer och mer autentiskt, efter vad du verkligen vill och önskar i livet. Kroppsligen spelar yogan en viktig roll i våra liv, då vi ofta lever alltför stillasittande liv. Av yogan kan du bli fysiskt starkare och få ökad uthållighet, bli mer smidig och mjuk i kroppen samt få tekniker för att hitta mer energi i vardagen. Att yoga är ren mindfulness, och du kommer troligen känna dig lugnare och mer fokuserad i livet efter en tids utövande. Hur funkar ditt sinne - styr det över dig eller styr du över sinnet?


Information
Grupperna består av deltagare med varierad erfarenhet, och vi instruerar på olika nivå. Du kommer till passet i mjuka kläder med en inte alltför mätt mage, något annat behöver du inte tänka på; mattor, filtar mm finns på plats. Yogamattor, filtar mm finns på plats.

Villkor
Anmälan till kursen är bindande. Vid avbokning senare än 10 dagar före kursstart, faktureras hela kursavgiften (om ej annan deltagare tar din återbudsplats). Endast utebliven betalning och frånvaro räknas INTE som en avbokning av kurs, utan debiteras då 100%.

Ett par veckor före kursstart bokning/köp, erhåller du ett bekräftelsemail med faktura inkluderad. Efter förfallodagen debiteras en påminnelseavgift på 60kr samt dröjsmålsränta på 23%. Invändning mot fakturan ska göras senast på förfallodatumet.

Det går bra att delbetala din kursavgift, kontakta oss för mer information.


För dig som har friskvård via Benify
Vi finns i din förmånsportal Benify, men tänk på att först säkra en kursplats, innan du gör betalningen via Benify.
Copyright © Ängelholms Yogacenter