Logo

 

 

 

 

  

 

FacebookLogo
Gilla oss på Facebook!

 

 

 

BenifyLogo

Sommaryoga 2023
Äntligen sommaryoga igen!
Att få yoga utomhus är något alldeles speciellt. Till och med 23 juli håller vi ljuvlig yoga utomhus i Skepparkroken och Björkhagen. Du kan nu köpa ett förmånligt sommaryogakort för 1000:-.

Vi håller i första hand yogapasset utomhus i Skepparkroken eller Björkhagen. Vid kallt och regnigt väder ställs passet in eller flyttar inomhus i studion på Järnvägsgatan 7 i Ängelholm.

Yogatiderna fylls på efter hand, några veckor i taget. På den här sidan bokar du in dig på de pass du vill delta i. Inför passet får du ett SMS med information om vart vi håller till.

Vi håller ett pass per vecka, 75-90 minuter, ibland kan det bli två pass på en vecka.

Yogan är av typen YinYang, både skönt flöde med lite mer kraftfullhet - yang, men också de långsamma och djupgående yinpositionerna som öppnar upp och får oss att landa. Passen innehåller också pranayama/andningsövningar och meditationer Alltså, kraft, styrka, energi, fokus, mjukhet och flexibilitet. Inga förkunskaper krävs, du behöver inte heller vara atlet eller vig.

Ja, jag vill yoga i sommar, hur gör jag?
1. Du deltar genom att köpa ett sommarkort, 1000:-, och kan då yoga så mycket du vill under hela perioden. Vi säljer ett begränsat antal kort.
Vill du bara komma en gång går det bra att betala via swish, 200:-.

Du köper ditt sommaryogakort här

2. Du bokar in dig på de pass du vill gå på, här på sidan. Om du har ett sommaryogakort dras det automatiskt på det.

Kommande yogapass
Sista passen för denna sommar.

Söndag 9/7 17.00-18.15
YinYang Yoga, 75 min

Tisdag 11/7 18.00-19.15
YinYang Yoga, 75 min
Onsdag 19/7 18.00-19.15
YinYang Yoga, 75 min
Söndag 23//7 17.00-18.15
YinYang Yoga, 75 minBoka din plats på ett pass:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:
 


Om du har frågor kan du kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.

Information
Grupperna består av deltagare med varierad erfarenhet, och vi instruerar på olika nivå. Du kommer till passet i mjuka kläder med en inte alltför mätt mage, något annat behöver du inte tänka på; mattor, filtar mm finns på plats.


Villkor
Anmälan till kursen är bindande. Vid avbokning senare än 10 dagar före kursstart, faktureras hela kursavgiften (om ej annan deltagare tar din återbudsplats). Endast utebliven betalning och frånvaro räknas INTE som en avbokning av kurs, utan debiteras då 100%.

Viktigt om smittor och vår omtanke om varandra
Självklart är alla som deltar fullt friska utan minsta symptom på sjukdom.


Vad kan yogan ge dig?
Yogan är ett flera tusen år gammalt system för oss människor att ta hand om oss själva på alla plan, både fysiskt och i vårt inre. Begreppet yoga står för förening mellan kropp, själ och sinne och är snarare ett tillstånd vi upplever än något vi gör.

Yogan har potentialen att göra dig mer närvarande och att få förmågan att leva mer och mer autentiskt, efter vad du verkligen vill och önskar i livet.

Kroppsligen spelar yogan en viktig roll i våra liv, då vi ofta lever alltför stillasittande liv. Av yogan kan du bli fysiskt starkare och få ökad uthållighet, bli mer smidig och mjuk i kroppen samt få tekniker för att hitta mer energi i vardagen.

Att yoga är ren mindfulness, och du kommer troligen känna dig lugnare och mer fokuserad i livet efter en tids utövande. Hur funkar ditt sinne - styr det över dig eller styr du över sinnet?


Copyright © Ängelholms Yogacenter