Föregående 

 


Gilla oss på Facebook!

 

 

 

Benify

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga

Kundaliniyogan är en djupgående och autentisk yogaform som är stärkande för hela ditt system (nervsystem, endokrina systemet, cirkulation och energisystemet mfl). Det är en härlig, dynamisk och kraftfull form där vi lär oss att bemästra vårt sinne, vilket kan vara en av våra största utmaningar i livet. Kundaliniyogan brukar fungera för de flesta personer och bjuder på förhållandevis enkla fysiska övningar, men som ofta är utmanade på grund av sin intensitet och hur yogapositionerna integreras med andningsövningar, mantran, mudras och bandhas. Kundaliniyogan kan alltså vara fysiskt utmanande (men går att anpassa efter dina behov), men ger också mental och andlig utveckling och är en yogaform som har sitt fokus på energiarbete i kroppen. Många blir förvånade över den starka effekt de upplever ganska omgående genom Kundaliniyogan.

Varje kriya (yogapass) har ett speciellt fokus, tex att stärka hormonsystemet, minska stress, öka din energinivå, uthållighet etc. Yogi Bhajan levererade under sin livstid ca 10000 kriyor, så det finns mycket spännande att utforska!

Kundaliniyogan är grunden till MediYogan och den Medicinska Yogan som sprids mycket i Sverige just nu. Kundaliniyogan är ypperlig i de tider vi lever i, där många upplever stress, press och är i stort behov av att bli starkare på alla plan, öka sin uthållighet, att få återhämtning och att få ”bli vän” med sitt sinne.

Fristående drop-in-pass i Kundaliniyoga

Då och då erbjuder vi drop-in-tillfällen i Kundaliniyoga. En fin möjlighet att få testa denna speciella och kraftfulla yogaform. Att prova några gånger kan vara bra när du provar något helt nytt. Vi utforskar olika kriyor (yogapass) och meditationer. Varje kriya och meditation har ett särskilt tema/inriktning/syfte, och efter klassen kan du få med dig material för att fortsätta göra övningarna hemma.


Inget pass tillgängligt just nu-

OBS! - endast för oss som är fullt friska.

Denna söndagsmorgon gör vi Nabhi Kriya – ett yogapass som stärker matsmältningselden och balanserar magen.

Det är ett effektivt pass för att stärka matsmältningen, hela bålen, din inre självkänsla och din styrka. Övningarna stärker speciellt området kring naveln och solar plexus, där grundenergin för att ta makten över sitt liv, över situationen, tanken och din förmåga att skapa en stabil identitet utifrån sanning och egen vilja, finns. Det är här som din självbild och självkänsla har sin grund.

Du får med dig passet hem för att fortsätta praktisera det, om du vill i 40 dagar framåt.

Pris per pass:
Du betalar 150:- via swish på nummer
1236714372 för att bekräfta din anmälan. Anmäl dig även i formuläret nedan.

Plats: Ängelholms Yogacenter, Järnvägsgatan 7 i Ängelholm

Endast vi som är helt friska samlas, er andra träffar vi vid ett senare tillfälle.
Lokalen är anpassad efter rådande omständigheter med mycket tvål, pappersservetter, handsprit och ytsprit.

Varmt välkommen!


Bokning till Kundaliniyoga drop-in-pass:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:

 

Det går också bra att kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.
Någon dag före kurstillfället kommer du att få ett sms med portkod för att komma in till lokalen.

Eventuell avbokning ska ske senast 24 timmar före respektive drop-in-pass till e-post info@yogacenter.nu. Vid avbokning senare, faktureras hela passavgiften (om ej annan deltagare tar din återbudsplats). Endast frånvaro och utebliven betalning räknas INTE som en avbokning av pass, utan faktureras då 100%.

Varmt välkommen!

Kundaliniyoga
Copyright © Ängelholms Yogacenter