Föregående 

 


Gilla oss på Facebook!

 

 

 Benify

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga

Kundaliniyogan är en djupgående och autentisk yogaform som är stärkande för hela ditt system (nervsystem, endokrina systemet, cirkulation och energisystemet mfl). Det är en härlig, dynamisk och kraftfull form där vi lär oss att bemästra vårt sinne, vilket kan vara en av våra största utmaningar i livet. Kundaliniyogan brukar fungera för de flesta personer och bjuder på förhållandevis enkla fysiska övningar, men som ofta är utmanade på grund av sin intensitet och hur yogapositionerna integreras med andningsövningar, mantran, mudras och bandhas. Kundaliniyogan kan alltså vara fysiskt utmanande (men går att anpassa efter dina behov), men ger också mental och andlig utveckling och är en yogaform som har sitt fokus på energiarbete i kroppen. Många blir förvånade över den starka effekt de upplever ganska omgående genom Kundaliniyogan.

Varje kriya (yogapass) har ett speciellt fokus, tex att stärka hormonsystemet, minska stress, öka din energinivå, uthållighet etc. Yogi Bhajan levererade under sin livstid ca 10000 kriyor, så det finns mycket spännande att utforska!

Kundaliniyogan är grunden till MediYogan och den Medicinska Yogan som sprids mycket i Sverige just nu. Kundaliniyogan är ypperlig i de tider vi lever i, där många upplever stress, press och är i stort behov av att bli starkare på alla plan, öka sin uthållighet, att få återhämtning och att få ”bli vän” med sitt sinne.

Kurser i Kundaliniyoga

Tisdagar
18.30-20.15    Kundaliniyoga - tema chakrasystemet 9 ggr, 1690:-  -  start vecka 12

För dig som missade den förra, mycket uppskattade starten av denna kurs!
För passbeskrivning, se nedan. Klicka här för att boka din plats!

200:- rabatt om du går mer än en kurs under samma kursperiod.

Passbeskrivning - Kundaliniyogakurs med tema chakrasystemet
Kursen är öppen för alla, nybörjare som fortsättare.
Kursen kommer att ge dig en ingående upplevelse av Kundaliniyogan och av hela ditt chakra- och energisystem. Det blir en spännande resa och du kommer att få en förståelse både teoretiskt då vi inledande tittar på visdomen kring varje aktuellt chakra och område, samt praktiskt genom olika kriyor (yogapass) och meditationer för varje tillfälle och chakra. Du lär dig att förstå ditt chakrasystem och dess koppling till olika nivåer av dig, hur du kan hjälpa dig själv att balansera och stödja dig; energimässigt, fysiskt, känslomässigt, i nervsystem, hormonsystem och inre organ.

Efter varje kurstillfälle kommer du att få ett e-postmeddelande med information om genomförd kriya och meditation, så att du, om du vill, kan göra dessa varje dag tills vi ses nästa gång, vilket vi varmt rekommenderar!Fristående drop-in-pass i Kundaliniyoga

Då och då erbjuder vi drop-in-tillfällen i Kundaliniyoga. En fin möjlighet att få testa denna speciella och kraftfulla yogaform. Att prova några gånger kan vara bra när du provar något helt nytt. Vi utforskar olika kriyor (yogapass) och meditationer. Varje kriya och meditation har ett särskilt tema/inriktning/syfte, och efter klassen kan du få med dig material för att fortsätta göra övningarna hemma.

- Lördag 10/3 kl 11:00-12:30


Pris per pass: 150:-
Du betalar kontant på plats eller via swish på nummer
1236714372.


Plats: Ängelholms Yogacenter, Järnvägsgatan 7 i Ängelholm

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Anmäl dig i formuläret nedan.

Varmt välkommen!


Bokning till Kundaliniyoga drop-in-pass:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:

 

Det går också bra att kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.
Någon dag före kurstillfället kommer du att få ett sms med portkod för att komma in till lokalen.

Eventuell avbokning ska ske senast 24 timmar före respektive drop-in-pass till e-post info@yogacenter.nu. Vid avbokning senare, faktureras hela passavgiften (om ej annan deltagare tar din återbudsplats). Endast frånvaro och utebliven betalning räknas INTE som en avbokning av pass, utan faktureras då 100%.

Varmt välkommen!

Kundaliniyoga
Copyright © Ängelholms Yogacenter