Gilla oss på Facebook!

 

 

 

Benify

Sommar2021

Vår- och sommaryoga 2021

I Maj, juni, juli och augusti erbjuder vi ljuvlig yoga utomhus i Skepparkroken/Björkhagen då det är möjligt, vid kallt och regnigt väder flyttar vi in i studion på Järnvägsgatan 7 i Ängelholm. Du kan nu köpa ett sommarkort och yoga så mycket du vill under 3 månader (juni-aug) endast 1750:-.


Att yoga är härligt, att få göra det utomhus är om möjligt ännu mer njutningsfullt. Yogan är av typen YinYang, både skönt flöde med lite mer kraftfullhet - yang, men också de mer långsamma och djupgående yinpositionerna som öppnar upp och får oss att landa. Passen innehåller också pranayama/andningsövningar och meditationer Alltså, kraft, styrka, energi, fokus, mjukhet och flexibilitet. Inga förkunskaper krävs. Yogatiderna fylls på efter hand.Onsdag 16/6 kl 18:00-19:30
YinYang Yoga-Lördag 19/6 kl 8:30-10:00
YinYang Yoga
Tisdag 22/6 kl 17:30-19:00
YinYang YogaOnsdag 23/6 kl 18:00-19:30
YinYang YogaYogaplatser utomhus
Vi håller till på några olika platser i Björkhagen och Skepparkroken med möjlighet att parkera vid Björkhagens brygga eller vid Barkåkra station (eller ta tåget dit). Eller kanske en cykeltur ut längst havet? Plats med noggrann vägbeskrivning meddelas inför varje pass. Så länge som kvällarna är så kalla som de är just nu håller vi till inomhus på Järnvägsgatan 7 i Ängelholm.


Vi håller mellan 1-3 pass per vecka, finns det stor efterfrågan blir det många pass. Vecka 26 gör vi uppehåll. Aktuella pass och bokning hittar du här på webbplatsen, dessa fylls på löpande. Behöver vi hålla passet inomhus är det de första 6 st anmälda som får plats.


Inomhus finns mattor, filt mm att låna. Utomhus tar du själv med yogamatta/badlakan och filt.Sommarkort, klippkort eller betala per gång? 
Sommarskort
Köp ett förmånligt säsongskort och yoga så mycket du vill hela juni, juli och augusti.
Pris: 1750:-

Köp ditt sommarkort här


Klippkort 5 ggr
Klippkortet gäller ´för 5 pass under perioden maj, juni, juli och augusti.
Pris: 1000:-

Köp ditt klippkort här


Betala per tillfälle
Önskar du betala per gång swishar du avgiften, i samband med bokning. Betalt pass = bokad plats.
90 minuter = 200:-
60 minuter = 150:-Observera!
Självklart är alla som deltar fullt friska utan minsta symptom och utan misstänkt smitta.


Senaste avbokning 24 timmar före passet, vid senare avbokning debiteras avgiften. Bokningen är inte personlig utan kan ges bort till en vän.


Se tillgängliga pass och boka din plats i formuläret nedan.
Boka plats på ett pass:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:

 


Det går också bra att kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.

Passbeskrivning YinYang Yoga
Ett härligt pass som innehåller både det kraftfulla och dynamiska i form av flödande sekvenser och positioner med intensitet (yang) - vid sidan av de stilla och djupgående yinpositionerna vi stannar längre i, som öppnar upp din kropp, letar sig in till bindväven, lösgör blockeringar och lugnar nervsystemet. Njutning inifrån och ut! Passar både dig som är nybörjare och dig som redan yogat ett tag med oss.

Vad kan yogan ge dig?
Yogan är ett flera tusen år gammalt system för oss människor att ta hand om oss själva på alla plan, både fysiskt och i vårt inre. Begreppet yoga står för förening mellan kropp, själ och sinne och är snarare ett tillstånd vi upplever än något vi gör. Yogan har potentialen att göra dig mer närvarande och att få förmågan att leva mer och mer autentiskt, efter vad du verkligen vill och önskar i livet. Kroppsligen spelar yogan en viktig roll i våra liv, då vi ofta lever alltför stillasittande liv. Av yogan kan du bli fysiskt starkare och få ökad uthållighet, bli mer smidig och mjuk i kroppen samt få tekniker för att hitta mer energi i vardagen. Att yoga är ren mindfulness, och du kommer troligen känna dig lugnare och mer fokuserad i livet efter en tids utövande. Hur funkar ditt sinne - styr det över dig eller styr du över sinnet?


Copyright © Ängelholms Yogacenter