Gilla oss på Facebook!

 

 

 

Benify

yoga

YinYang Yoga drop-in våren 2021

Vi erbjuder fristående yogapass med ett mycket begränsat antal deltagare. Observera att förutsättningarna i pandemin snabb ändras och tidvis kan drop-in-passen behöva pausas. Varmt välkommen till vårens yoga!Vi anpassar oss efter rådande pandemiläge och har nu ett mycket litet antal deltagare i lokalen, vilket ger utrymme mellan yogamattorna. Alla mattor desinficeras mellan passen och vi är extra noga med övrig städning, allt för att vi ska känna oss trygga tillsammans. Handtvätt och handsprit är viktigt före yogapasset startar.

Ta gärna med egen yogamatta och filt. Känn dig fri att använda munskydd under yogapasset. Självklart gäller att alla som deltar är fullt friska utan minsta symptom.

Observera!
Senaste avbokning 24 timmar före passet, vid senare avbokning
debiteras avgiften. Bokningen är inte personlig utan kan ges bort till en vän.


Se tillgängliga platser och boka din plats i formuläret nedan. Bokningen är komplett när du har swishat avgiften, 200:- till 123 671 43 72.Måndag 19/4 kl 18:00-19:30 - fullbokad
YinYang Yoga, 200:-Söndag 25/4 kl 16:00-17:30
YinYang Yoga, 200:-

Boka plats på ett pass:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:

 


Det går också bra att kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.

Passbeskrivning YinYang Yoga
Ett härligt pass som innehåller både det kraftfulla och dynamiska i form av flödande sekvenser och positioner med intensitet (yang) - vid sidan av de stilla och djupgående yinpositionerna vi stannar längre i, som öppnar upp din kropp, letar sig in till bindväven, lösgör blockeringar och lugnar nervsystemet. Njutning inifrån och ut! Passar både dig som är nybörjare och dig som redan yogat ett tag med oss.

Vad kan yogan ge dig?
Yogan är ett flera tusen år gammalt system för oss människor att ta hand om oss själva på alla plan, både fysiskt och i vårt inre. Begreppet yoga står för förening mellan kropp, själ och sinne och är snarare ett tillstånd vi upplever än något vi gör. Yogan har potentialen att göra dig mer närvarande och att få förmågan att leva mer och mer autentiskt, efter vad du verkligen vill och önskar i livet. Kroppsligen spelar yogan en viktig roll i våra liv, då vi ofta lever alltför stillasittande liv. Av yogan kan du bli fysiskt starkare och få ökad uthållighet, bli mer smidig och mjuk i kroppen samt få tekniker för att hitta mer energi i vardagen. Att yoga är ren mindfulness, och du kommer troligen känna dig lugnare och mer fokuserad i livet efter en tids utövande. Hur funkar ditt sinne - styr det över dig eller styr du över sinnet?


Copyright © Ängelholms Yogacenter