Gilla oss på Facebook!

 

 

 

Benify

Yoga perioden v45-52

Ljuvlig höstyoga vecka 45-52

Under åtta veckor, v45-52, 8 november till 31 december erbjuder vi yoga i drop-in-format, allt för att kunna anpassa antalet deltagare efter pandemins utveckling. Vi erbjuder 1-3 yogapass per vecka (oftast 2-3 st), varierade dagar och tider.


Du deltar genom att köpa ett periodkort
Periodkortet kostar 1750:- och du kan då yoga så mycket du vill under hela perioden vecka 45-52.
Du köper ditt periodkort här


Vi publicerar pass för två veckor i taget på denna sida och du anmäler till de pass som passar dig i formuläret nedan. På så vis kan du skräddarsy dina yogaveckor.


YinYang Yoga
Yogan är av typen YinYang, både skönt flöde med lite mer kraftfullhet - yang som ger dig kraft och energi, men också de mer långsamma och djupgående yinpositionerna som öppnar upp och får dig att landa.


Passen innehåller också pranayama/andningsövningar, meditationer och djupavslappning till kristallskålar.


Förvänta dig ljuvliga stunder som ger dig välbehövlig närvaro, avslappning, fokus och styrka på flera plan. Inga förkunskaper krävs.


Viktigt om smitta och vår omtanke om varandra
Självklart är alla som deltar fullt friska utan minsta symptom och utan misstänkt smitta.


Avbokning av pass
Meddela i god tid om du får förhinder så kan någon som står på kö få din plats. Du avbokar genom att skicka ett sms till 073-05 326 05.
Yogapass vecka 47-49

Måndag 22/11 kl 17:30-19:00
YinYang YogaMåndag 29/11 kl 17:30-19:00
YinYang Yoga
Torsdag 2/12 kl 19:15-20:45
YinYang YogaTisdag 7/12 kl 18:00-19:30
YinYang YogaTorsdag 9/12 kl 18:00-19:30
YinYang YogaSöndag 12/12 kl 19:00-20:30
YinYang YogaBoka din plats på ett pass:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:

 


Om du har frågor kan du kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.


Drop-in utan periodkort
Du kan också betala per gång via swish
, men deltagare med periodkortet har förtur till de begränsade antalet platserna i lokalen.


Du anmäler då i formuläret som vanligt, väljer betalningsmetod Swish och swishar avgiften när du har fått bekräftelse via sms att du fått en plats på passet. Detta kan bekräftas tidigast 24h före passet.
90 minuter = 230:-
60 minuter = 150:-


Plats
Järnvägsgatan 7 i Ängelholm.
Portkod får du i kallelsen inför respektive pass som skickas ut via sms kvällen före eller samma morgon. Vi har en stor lokal och anpassar antalet deltagare vi tar in efter rådande pandemiläge och restriktioner. Alla mattor desinficeras mellan varje tillfälle.


I lokalen finns mattor, filt och annat du kan behöva, att låna.


Vad kan yogan ge dig?
Yogan är ett flera tusen år gammalt system för oss människor att ta hand om oss själva på alla plan, både fysiskt och i vårt inre. Begreppet yoga står för förening mellan kropp, själ och sinne och är snarare ett tillstånd vi upplever än något vi gör. Yogan har potentialen att göra dig mer närvarande och att få förmågan att leva mer och mer autentiskt, efter vad du verkligen vill och önskar i livet. Kroppsligen spelar yogan en viktig roll i våra liv, då vi ofta lever alltför stillasittande liv. Av yogan kan du bli fysiskt starkare och få ökad uthållighet, bli mer smidig och mjuk i kroppen samt få tekniker för att hitta mer energi i vardagen. Att yoga är ren mindfulness, och du kommer troligen känna dig lugnare och mer fokuserad i livet efter en tids utövande. Hur funkar ditt sinne - styr det över dig eller styr du över sinnet?


Copyright © Ängelholms Yogacenter