Gilla oss på Facebook!

 

 

 

BenifyHöstyoga vecka 35-43

Under nio veckor, v35-43, 30 augusti till 31 oktober erbjuder vi yoga i drop-in-format, allt för att kunna anpassa antalet deltagare efter pandemins utveckling. Vi erbjuder 1-3 yogapass per vecka (oftast 2-3 st).


Du deltar genom att köpa ett höstkort som kostar 1750:- och du kan då yoga så mycket du vill under hela perioden.
Du kan också betala per gång via swish
, men deltagare med höstkortet har förtur till de begränsade antalet platserna i lokalen.


Yogan är av typen YinYang, både skönt flöde med lite mer kraftfullhet - yang som ger dig kraft och energi, men också de mer långsamma och djupgående yinpositionerna som öppnar upp och får dig att landa. Passen innehåller också pranayama/andningsövningar, meditationer och djupavslappning till kristallskålar.


Förvänta dig ljuvliga stunder som ger dig välbehövlig närvaro, avslappning, fokus och styrka på flera plan. Inga förkunskaper krävs. Yogatiderna fylls på här på sidan efter hand och du bokar in dig på de tillfällen som passar dig.Yogapass vecka 41-43Onsdag 13/10 kl 17:30-19:00
YinYang YogaSöndag 17/10 kl 18:15-19:45
YinYang Yoga
Tisdag 19/10 kl 19:00-20:30
YinYang YogaOnsdag 20/10 kl 17:30-19:00
YinYang Yoga

Måndag 25/10 kl 17:30-19:00
YinYang YogaOnsdag 27/10 kl 19:00-20:30
YinYang Yoga


Köp ett förmånligt höstkort - yoga så mycket du vill
Med ett höstkort kan du delta på så många pass du vill under 9 veckor för 1750:-. Ett begränsat antal höstkort kommer att säljas (för att jag inte kan hålla för många pass per vecka :-). Minimum 3 deltagare vid varje tillfälle.


Köp ditt höstkort härI mån av plats kan du droppa in per gång, men deltagare med höstkortet har förtur till de begränsade antalet platserna i lokalen. Önskar du betala per gång swishar du avgiften, när du har fått bekräftelse via sms att du fått en plats på passet. Detta kan bekräftas tidigast 24h före passet.
90 minuter = 230:-
60 minuter = 150:-Yogapassen
Vi håller mellan 1-3 pass per vecka, finns det stor efterfrågan blir det flera pass. Aktuella pass och bokning hittar du här på webbplatsen, dessa fylls på löpande och du bokar in dig på de som passar dig.Plats
Järnvägsgatan 7 i Ängelholm.
Portkod får du i kallelsen inför respektive pass som skickas ut via sms kvällen före eller samma morgon. Vi har en stor lokal och anpassar antalet deltagare vi tar in efter rådande pandemiläge och restriktioner. Alla mattor desinficeras mellan varje tillfälle.


I lokalen finns mattor, filt och annat du kan behöva, att låna.


Observera!
Självklart är alla som deltar fullt friska utan minsta symptom och utan misstänkt smitta.


Senaste avbokning 24 timmar före passet, vid senare avbokning debiteras avgiften. Bokningen är inte personlig utan kan ges bort till en vän.


Se tillgängliga pass och boka din plats i formuläret nedan.
Boka plats på ett pass:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:

 


Det går också bra att kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.

Passbeskrivning YinYang Yoga
Ett härligt pass som innehåller både det kraftfulla och dynamiska i form av flödande sekvenser och positioner med intensitet (yang) - vid sidan av de stilla och djupgående yinpositionerna vi stannar längre i, som öppnar upp din kropp, letar sig in till bindväven, lösgör blockeringar och lugnar nervsystemet. Njutning inifrån och ut! Passar både dig som är nybörjare och dig som redan yogat ett tag med oss.

Vad kan yogan ge dig?
Yogan är ett flera tusen år gammalt system för oss människor att ta hand om oss själva på alla plan, både fysiskt och i vårt inre. Begreppet yoga står för förening mellan kropp, själ och sinne och är snarare ett tillstånd vi upplever än något vi gör. Yogan har potentialen att göra dig mer närvarande och att få förmågan att leva mer och mer autentiskt, efter vad du verkligen vill och önskar i livet. Kroppsligen spelar yogan en viktig roll i våra liv, då vi ofta lever alltför stillasittande liv. Av yogan kan du bli fysiskt starkare och få ökad uthållighet, bli mer smidig och mjuk i kroppen samt få tekniker för att hitta mer energi i vardagen. Att yoga är ren mindfulness, och du kommer troligen känna dig lugnare och mer fokuserad i livet efter en tids utövande. Hur funkar ditt sinne - styr det över dig eller styr du över sinnet?


Copyright © Ängelholms Yogacenter